HVEM

Main menu
Close

Kris Kon er en unik artist du vil huske.

Kris har over 12 års erfaring fra små og store scener. Alt fra å underholde i små leiligheter, til store scener på større eventer.
Med et hjerte for sikruskunsten gjennom hele barndommen, startet han i tidlig 20-årene å studere magi på egenhånd etter å ha sett amerikanske Rocco Silano på video. Etter dette har han ikke sett seg tilbake.

Utenom å underholde alt fra små private selskaper til større scener, har han også underholdt utenlands. Deriblant i Nederland hvor han er første, og hittil eneste, nordmann til å opptre under «Amsterdam Magic Club». Utenom Nederland har han delt sine magiske øyeblikk i land som Bosnia, Kroatia, Sverige, Danmark og Bulgaria. I tillegg til å holde seminarer for andre tryllekunstnere i Danmark og Sverige.
Kris har delt scenen med kjente tryllekunstnere som Timon Krause (Kåret til Europas beste, unge tankeleser), legendariske Finn Jon, nederlandske Fritz Alkemade, og 2x verdensmester i magi, Davido. Han har også vært konsulent for andre tryllekunstnere i inn og utland.

Kris` tilnærming til den magiske kunstarten er ofte filosofisk, interaktiv, og med temaer rundt livets mange spørsmål og utfordringer.

GO TOP OF PAGE
©Kris Kon - Org Num.

Kontakt Kris Kon:

Booking forespørsel - booking@kriskon.no
Andre spørsmål - post@kriskon.no
Telefon: +47 47 17 26 90

Close